Fysioteket - Hälsocentret med guldkant 

Består av Annelie Pettersson (Ägare, Leg Sjuksköterska/Folkhälsovetare)  

Susanne Åhlund (Hälsoinspiratör, massör)

Linda, Anna & Annette

 

Jag vet hur det känns när huvudet vill mer än kroppen.
Jag vet hur det känns när man inte är den person man var när man var 20 år.
Jag vet hur det känns när man inte kan utföra olika saker man tidigare kunnat pga att kroppen sviker.


Jag vet hur det känns att gå med långvarig smärta och dess konsekvenser.
Jag vet hur det känns att vara stressad och att man upplever att man inte räcker till.
Jag vet hur det känns att tappa ork, energi, hopp och tilltro till sig själv.
MEN...


Jag vet också hur det känns att aldrig ge upp, att det alltid finns bättre dagar och att man ibland måste försöka hitta andra strategier, anpassningar och vägar i livet.


Jag vet också hur det känns att kunna hjälpa, motivera och guida andra inom både friskvård och sjukvård och DET vill jag fortsätta med.


Oavsett vilken hälso - träningsnivå man innehar, så har vi har bara ETT liv och det gäller att ta vara på det. Ju äldre man blir ju mer inser man det.


Målgrupp: Hit ska ALLA känna sig välkomna. För er som vill ha en valmöjlighet, för er som vill ha det där lilla extra, för er som vill ha en trygg, säker och anpassad träning, för er som prioriterar er hälsa eller vill förbättra ert mående. Med hjälp av personliga erfarenheter, yrkesliv och utbildning vill jag guida och hjälpa just er, på alla hälso - och träningsnivåer.


Jag är i grunden Leg Sjuksköterska, Folkhälsovetare/Hälsoutvecklare, Koordinator/Instruktör och har arbetat inom både sjukvård och friskvård i ca 30 år. Har egen lång erfarenhet av rehabilitering, men har också arbetat inom det området samt läst kurser inom bla idrottsmedicin och smärta.


JAG vill hjälpa, motivera och guida er till att underhålla och bibehålla hälsan eller förbättra och höja hälsonivån. Ibland behöver man bli mer medveten och få en förståelse, en helhet av sig själv och kanske göra en anpassning, en förändring med hjälp av nya verktyg och strategier.


Ta vara på livet, för det pågår nu 💖


Med hjälp av Sussie, Annette, Linda & Anna, så vill vi ge dig det där lilla extra. En guldkanten i tillvaron. ✨


Varmt välkomna!